Product was successfully added to your shopping cart.

Enkele voorbeelden van ons werk:

 • directrepair.be

  Directrepair

  Direct repair is de grootste leverancier van onderdelen voor huishoudelijke electronica in de Benelux. In opdracht van Directrepair zorgden wij voor de upgrade naar de nieuwste Magento versie, ontwikkelden wij een geheel nieuwe custom responsive layout. Ook een nieuwe op maat gemaakte zoek logica met extreem hoge snelheid en een 'zoekmachine monster' dat zorgt voor de best mogelijke indexaties in de zoekmachine voor alle producten die men aanbied. Dat zijn er maar liefst 2,5 miljoen!  Om dit allemaal optimaal te laten presteren maakt ook Directrepair gebruik van onze high performance server techniek voor Magento webwinkels.

  Bekijk
 • kiyoh.nl

  Kiyoh

  Wij ontwikkelden de officiele modules voor het meest populaire review netwerk in Nederland. Zowel voor Magento 1, Magento 2, Wordpress en Prestashop.

  Bekijk
 • twinkeltje.nl

  Twinkeltje

  Maatwerk responsive template ontwikkeling en maatwerk functionaliteit voor de webwinkel. Ook hier verzorgen wij het beheer van de server voor de best mogelijke prestaties.

  Bekijk
 • falkewinkel.nl

  Falkewinkel

  De officiele FALKE merk winkel van Nederland. We werken al vele jaren samen met FALKE en hebben deze winkel onder onze begeleiding zien groeien van enkele bestellingen per week tot honderden bestellingen per dag. Dagelijks staan we FALKE bij in het uitwerken van nieuwe ideeen en het succesvol implementeren hiervan. Op dit moment werken we aan de voorbereidingen voor de nieuwe FALKE website op basis van Magento 2. Ook hier verzorgen wij het beheer van de server voor de best mogelijke prestaties.

  Bekijk
 • intergard.eu

  Intergard

  Ook Intergard is een grote internationale shop welke wij van dag tot dag bij staan met advies en het implementeren van nieuwe oplossingen die de winkel up to date houdt met de nieuwste trends. Deze winkel is er voor 5 talen en landen en is aangesloten op ruim 20 web feed kanalen. Hierdoor is de winkel zelf niet het enige verkoop kanaal maar de brug tussen het bedrijf en vele verkoop kanalen wereld wijd. Ook voor Intergard verzorgen wij de high performance server setup welke de shop aanzienlijk heeft doen klimmen in prestaties.

  Bekijk
 • Mooipapier.com

  Mooipapier

  Een custom job gebaseerd op een template dat online werd aangekocht. Tot in de puntjes uitgewerkt voor gebruiksgemak en prestaties. Ook mooipapier maakt daarbij gebruik van onze high performance server techniek specifiek voor Magento.

  Bekijk
 • spiegels.nl

  Spiegels

  Geheel custom build design en template, met vele maatwerk functionaliteiten. Ook spiegels.nl maakt gebruik van onze high performance server technologie voor Magento.

  Bekijk
 • body-style.nl

  Body Style

  Al vele jaren klant en een groeiend succes online. Ook Bodystyle maakt gebruik van onze high performance server techniek voor Magento webwinkels en samen werken wij inmiddels aan de nieuwe Magento 2 versie van deze winkel, en diverse nieuwe winkels die onder een beheer paneel beheerst kunnen worden door de klant. Alles gekoppeld aan de 4OnePOS winkel software zodat online winkel en fysieke winkel altijd met elkaar up to date blijven.

  Bekijk
 • vdkantoor.nl

  Vdkantoor

  Een groot project voor een grote jongen in kantoor meubilair in Nederland. Ook Van Dooren kantoor maakt gebruik van onze high performance technologie voor Magento webwinkels. Naast de B2C en B2B webwinkel hebben wij tevens de dealer portal ontwikkeld, deze steld VD Kantoor in staat snel dealers aan te sluiten op hun assortiment met een geheel eigen winkel en design.

  Bekijk